Rólunk

A VIOLINDA 2017-ben kezdett el az értéknövelő újrahasznosítás, upcycling művészetével foglalkozni.

A kidobásra szánt anyagból valami újat és értékes terméket alkot egy ősi maja hajtogatási technikával. Az alapanyag a mások által kidobásra ítélt hulladék papír, újság, csomagoló anyag maradék, lejárt szórólap.

De más is akad, mint a könyvkötészeti műbőr, a szalagfüggöny vagy a tapéta!

Az értéktelen „szemét” így értékes termékké válik, lesz belőle valami, amiből nincs még egy a világon. Termékeink 100 %-ban kézzel készülnek, vízállóak, strapabíróak, esztétikusak, praktikusak és könnyen kezelhetőek- kézi és válltáskák, alkalmi kiegészítők, pénztárcák, sminktáskák, ékszerek. Így a környezetvédelem DIVATTÁ válik.

A VIOLINDA cégeket szólít meg, akiknek fontos a környezetvédelem, az újrahasznosítás, értéknövelés. Egy újszerű, kreatív újrahasznosítási technológiát kínálunk a cégek papírhulladékának (katalógusok, prospektusok, szórólapok) felhasználására, melyekből egyedi, a cég arculatához illő promóciós ajándékok készíthetők. Ezzel saját presztízs értékét növeli a cég. Tudatja a vevőivel, partnereivel, hogy a környezettudatosság és fenntarthatóság számára fontos!

Workshopok, fesztiválok, kézműves táborok alkalmával hívjuk fel a figyelmet az értéknövelésre. Megcéloztuk az alapiskolákat, hogy ott egy előadás és kézműves foglalkozás által, nevelő célzattal felhívjuk a fiatal korosztály figyelmét a kreatív újrahasznosítás és értéknövelés fontosságára. Az otthon fellelhető „hulladékra” más szemmel tekintsenek. A chipszes, csoki és cukorkapapírt is fel lehet dolgozni új dolgokká, mellyel örömet okozhatnak maguknak és környezetüknek.

A VIOLINDA másik tevékenységi köre az esküvői értesítők, meghívók és kiegészítők tervezése, kézműves kivitelezése. Ennél a területnél az egyediség, a kreativitás, az exkluzivitás a fő szempont. A megrendelőkkel szorosan együttműködve alkotjuk meg a saját értesítőiket, ami csak az övék!